Freehanderz*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk

2 posters
YazarMesaj
honour8
Admin

Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk  Empty
MesajKonu: Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk    Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk  Icon_minitimeSalı Kas. 02, 2010 8:40 am

evet arkadaşlar herifler maça gelmedi biz suçlu olduk iki takımda kaybetti olarak gosteriyorlar bole işin ben ta amk diyorum başka bişey demiyorum bole organizasyonunda bole oyununda What a Face What a Face
honour8
Admin

MesajKonu: Geri: Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk    Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk  Icon_minitimeSalı Kas. 02, 2010 8:51 am

neyse arkadaslar sonuc olarak o macta bizi maglup sayanlara saydim sowdum ban yersem artik yapacak bisey yok bole isin ben taaaaaaa yazdigim cewapta bu

lol lol lol what a nice organization congratulations wogl team

we was waiting this team all nigh but noone online in game and we r failed lol lol lol u wanted screen shots andthen we sent it. we lost. what a nice organization
Whatever Black Dragons gamers was never playing match in this tournamet. we all members ready but we lost :clap::clap::clap::clap::clap:
honour8
Admin

MesajKonu: Geri: Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk    Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk  Icon_minitimeSalı Kas. 02, 2010 6:59 pm

adamlarin yolladigi cewap
scratch scratch

Yes, there was a screen shot submitted, but your team failed to produce one, with the time, that showed you were there waiting 15 minutes past the agreed upon time. Therefore your team forfeited. If you would have looked at the thread, I allowed plenty of time for your team to come up with a screen shot showing time, instead, you ignored my offer, therefore, you forfleit. Any questions or concerns? Contact the help center and submit a ticket
Honey

Honey

MesajKonu: Geri: Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk    Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk  Icon_minitimeSalı Kas. 02, 2010 7:25 pm

Allahım yaratıyorsun bari takip et Very Happy affraid
Honey

Honey

MesajKonu: Geri: Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk    Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk  Icon_minitimeSalı Kas. 02, 2010 7:28 pm

Bir Görüntüyle olmaz gibi birşey diyor sanırsam 15 dk lık gecikme felan diyor anlamadm bende pek ama harbiden sıçmışlar bırakmışlar Very Happy

Bunların düzenliyecekleri organizasyonlarin ta amk
1 sayfadaki 1 sayfası